Referenser

"Vi vill aldrig sluta utvecklas! 🌟 Återigen har Kristian Windahl kommit till oss för att inspirera och sätta våra tankar i rörelse. Allt för att vi ständigt ska utveckla oss själva och oss som bolag. För som just Kristian matat in i oss... det som inte blir bättre, upphör att vara bra. Vi ser utvecklingen som en del i vårt hållbarhetsarbete. Att prata om hållbarhet, utveckling och rätt mind-set är en sak. Nu ska vi ACUMO AB tillsammans med systerbolaget ACS Nordic AB ta steget längre. "
Mikael Törnberg
CEO/VD Acumo AB
"Denna utbildning kan jag verkligen rekommendera! Gick den förra hösten och förutom väldigt kunniga och engagerade utbildare är upplägget väl genomtänkt och du får alla förutsättningar att lära och mod att reflektera och förändra!"
Carolina Pettersson
AFRY
"Det kan vara just denna utbildning som gör skillnad för dig. Så var det i alla fall för mig. Jag har med den fått så mycket mer insikt i hur jag reagerar och agerar i olika situationer. Jag har fått verktyg och metoder för för hur jag kan påverka min egen reaktion och hur jag agerar. Detta kan underlätta vardagen avsevärt i alla kontakter jag har med andra."
Marie Ahxner
AFRY
"Hurbildningen är en utbildning utöver det vanliga som jag starkt rekommendera dig att gå. Därför att där erhöll jag många användbara verktyg som jag använder dagligen i min vardag. Det har gjort att jag nu lättare kan kommunicera både med mig själv och min omgivning. Ledartränarna förmedlade kunskaperna under kursen på ett briljant sätt genom att varva teori med praktiska övningar. Det bidrog starkt till att det jag lärt mig genast blev användbart för mig både i min vardag med min familjen och också med mina kollegor på min arbetsplats. Utöver detta så hade jag fantastisk kul och har under kursen fått nya vänner för livet! "
Kristin Snihs
Operationssjuksjöterska
"En jättebra utbildning om du vill förstå dig själv och andra bättre. Att bättre förstå hur de tänker och varför de säger och agerar som de gör, så att ni sen bättre kan kommunicera med varandra."
"Detta är en av de bättre kickarna du kan ge din professionella och personliga utveckling!"
"Det är väl investerad tid att delta i detta program och förutom det som är schemalagt kommer du att behöva en hel del tid för egna tankar och reflektioner. Det rörde om massor inuti mig och jag har blivit betydligt bättre på att reflektera och analysera vilket även innebär att jag vågar ifrågasätta och utmana mina egna valda sanningar."
"Vill du bli en av dem där fantastiska ledarna som man bara fastnar för så fort dem säger hej? Vill du vara den där föräldern som bara sprudlar av positiv energi trots att han har nedkräkt tröja och en skrikande bebis i famnen? Då finns det inte så mycket att tveka på. Gå kursen så är den personen snart du."
"Vill du bli en bättre människa? Vill du få ett bättre liv. Gå kursen."
"Detta är en fantastisk utbildning som ger nya insikter och ny förståelse för hur man själv fungerar i interaktioner med andra. Otroligt värdefullt om man vill jobba med personlig utveckling likväl som att stötta sina medarbetare i sin utveckling."

Vi skapar värden för världen

Att skapa förutsättningar för förbättring, förändring och utveckling. En kort sammanfattning för allt vi gör. Vår övertygelse är att vi behöver utvecklas som människor för att göra världen mer hållbar.