Coaching

För grupper och individer

Sluta köra fast och få ut mer av dig själv och din omgivning. Du har så mycket mer förmågor än du anar - utvecklas med en coach. Vad skulle det betyda för dig att inte köra fast? Vad behöver du göra framöver för att inte köra fast? När har du gjort det?

Individuell coaching

Som människa, ledare, chef, idrottare, mamma, pappa, kompis mm så tar vi oss an olika roller i våra liv. Det är lätt att köra in i gamla hjulspår, svårt att få till förändring och att utveckla sig själv.

Det börjar med att du vill mer, bli bättre, bli lyckligare, tänka mer positivt eller något annat som håller dig tillbaka. Vi coachar dig. Vi ses där det passar dig, digitalt, i telefon eller på en lunchpromenad. Elitidrottare och högpresterande personer jobbar aktivt med coaching som en del i sin framgång. Precis som många tränar fysiskt för att hålla kroppen i trim så tränar du hjärnan tillsammans med en coach.

Grupper

Svårt att få till förändring i gruppen? Eller har gruppen konfliker? Som grupp är det snabbt gjort att alla intar sina roller och det liksom rullar på. Det finns ingen som utmanar eller löser ev. konflikter.

Med en coach i gruppen får ni en extern person som utifrån gruppens syfte och mål hjälper gruppen att fungera bättre. I världen finns många goda exempel på hur en välfungerande grupp fungerar, vi implementerar en av dessa som passar er verksamhet. En liten cliffhanger, det är sällan gruppens samlade kompetens som skapar problemen i gruppen. Det är något annat, kan du gissa? Alltså, det går oftast (läs nästan alltid) inte att fylla på med kunskap för att få gruppen att fungera bra.

Investering

Individuell coaching:

10 sessioner: 20 000kr
20 sessioner: 32 000kr

Gruppcoaching:

10 sessioner: 27 000kr
20 sessioner: 42 000kr.

Villkor

Bokat paket faktureras i förskott, 30 dagar netto. Moms tillkommer på samtliga priset. Sessioner används inom en 6 månaders period. All information som delas mellan coach och klient behandlas konfidentiellt.

Kontakta oss för att boka!

Coacher

Kristian Windahl

👉 Räkna det som räknas. Svårare än så är det inte, eller.... Entreprenör verksam inom konsulting i Mälardalen och i Ba...