Föreläsning

Från inspiration till transformation

Få del av många andras framgångsrecept i en föreläsning. Ibland behövs det en extra injektion av inspiration för att engagemanget ska räcka hela vägen eller starta en utvecklingsresa. Ibland så behövs en kick-off för en konferens eller aktivitet med kollegorna. Vad er organisation har behov av har ni koll på, vi förstärker målbilden och skapar driv i er riktning.

Föreläsningarna är ibland en del av workshop, vi ordnar båda så det blir både relevant och givande för er. Tidsmässigt är workshopformaten från en halv dag medan en föreläsning är mellan 20 minuter till 1,5 timme.

Varför gör vi det vi gör - när vi vet det vi vet?

Kommunikation och förändring är i fokus. Hur kommer det sig egentligen att det är så svårt? Du kanske känner igen dig eller någon annan att nyårslöftet inte hölls eller att den där informationen fanns med i mailet du skickade fast ingen verkar ha noterat det. Känns det igen?

Räkna det som räknas

Räknar du det som räknas eller det som kan räknas? Resultatet du skapar blir mer av det du eller organisationen vill ha om vi mäter det som räknas. Låter ju enkelt så långt men är det enkelt. Du kanske är konsult och mäter debiteringsgrad, medeltimpris eller närvarograd. Alla viktiga parametrar så klart. Men, om en medarbetare har 100% debiteringsgrad, vad säger det? Att hen fakturerat alla timmar? Om medarbetaren varit hemma för stress 4 av 5 dagar så betyder ju 100% att hen arbetat 1 dag. Av 5. Är det bra? Det verkar som att vi behöver se flera aspekter och inte bara kolla på det som kan mätas, det leder oss

Måluppfyllelse är önskvärt, antingen för egen del eller för din organisation (du kanske t.o.m. slutat sätta mål för att du inte fått det att funka)? Tänk om bättre formulerade nyckeltal skapar ännu bättre resultat. Har du provat än?

Kontakta oss för att boka!

Föreläsare

Kristian Windahl

👉 Räkna det som räknas. Svårare än så är det inte, eller.... Entreprenör verksam inom konsulting i Mälardalen och i Ba...

Referenser

"Vi vill aldrig sluta utvecklas! 🌟 Återigen har Kristian Windahl kommit till oss för att inspirera och sätta våra tankar i rörelse. Allt för att vi ständigt ska utveckla oss själva och oss som bolag. För som just Kristian matat in i oss... det som inte blir bättre, upphör att vara bra. Vi ser utvecklingen som en del i vårt hållbarhetsarbete. Att prata om hållbarhet, utveckling och rätt mind-set är en sak. Nu ska vi ACUMO AB tillsammans med systerbolaget ACS Nordic AB ta steget längre. "
Mikael Törnberg
CEO/VD Acumo AB