Interim

Interimsledare

Ibland finns inte chefen/ledaren på plats, tillsättning av ny chef ligger längre fram eller föräldraledighet gör att någon del i bolaget står utan ledarskap. Vi erbjuder lösningar där vi tar hand om rollen tills ordinarie person är på plats igen. Ibland är våra åtaganden 1 vecka, oftast längre än så och i vissa fall ett permanent stöd.

Förvaltningsledare

En lösning för din verksamhet som behöver ta hand om verksamheten under en kort period. Det kan vara att ordinarie person är på föräldraledighet, att den som rekryterats inte kan börja förrän om 6 månader.

Vi säkerställer kontinuitet i er verksamhet och att ordinarie chef/ledare får bästa möjliga förutsättningar i sin start.

Förändringsledare

Att leda i förändring kräver något extra av hela organisationen. Det är ju inte helt säkert att det blir som tänkt bara för att det är en välutarbetad strategi som presenterats på fina powerpoints. Det känner du säkert igen.

En förändring kan vara att avdelningar eller företag slås ihop, att nerdragningar ska ske eller att företaget omorganiseras på en eller flera nivåer.

Vi stöttar och leder arbetet under förändringen och skapar bästa tänktbara möjligheter för all personal att vara en del av förändringen.

Kontakta oss för att boka!

Kristian Windahl

Räkna det som räknas. Svårare än så är det inte, eller.... Entreprenör verksam inom konsulting i Mälardalen och i Balt...