Daniel Bäck

Är nyfiken på vad som gör att vi gör det vi gör, vad driver dig att göra det du gör, vad hindrar dig från att göra det du vill? Har ett genuint intresse av att hjälpa människor och organisationer må bättre. Har erfarenhet från olika roller och branscher, bland annat i form av interrimschef, teamledare, projektledare, har under åren samlat på mig kunskap om hur vi människor fungerar.

Den största lärdomen jag har med mig är erfarenheter från min egen pågående utveckling, en sådan lärdom är att göra det som fungerar, istället för att göra det som borde fungera, visst låter det enkelt? Via insikter förändras vi inifrån ut, precis som ordet, in-sikt, att se in i sig själv, det är först då vi kan hjälpa oss själv och andra på riktigt, och skapa det vi vill ha.

Är utbildad NLP-coach vilket innebär att jag har lite andra verktyg att jobba med än andra utbildade coacher, detta i kombination med mina övriga erfarenheter hjälper mig att hjälpa andra på ett bra sätt. Nyfiken på att veta mer? Mina kontaktvägar nedan 👇

0708 58 50 03
daniel@lorna.se
Daniel Bäck